7 Aralık 2011 Çarşamba

ORADAN BURADAN BIRAZDA SURADAN

iyi ki acmisim diyorum su blogu kendi kendime....ev halki kendi aleminde cok sukur. Babamiz geldi daha merhaba demeden GS maci var hemen 77 acsana dedi ...tavsan desen kendi havasinda okullarin tatile girmesine iki hafta var ama biz coktan tatili ilan etmis, tv yapismis durumdayiz nede olsa armut dibine duser babasinin oglu...Aslinda biz annelerin once kocalari egitmesi lazim taaa en basindan evliligin ilk yillarindan itibaren, sonrasi kolay oglan cocugu nasilsa babayi taklit ediyor ustune fazla ugrasmaya gerek yok gibi.
Iceri girile yaklasik 15 dakika oldu GS 1-0 one gecti bizimkinin aklina evde oldugu ve ben aklina geldi...Heyyyyy yasasin beni farketti sordugu tek soru sen napiyorsun sakuda sukada ses geliyor..hayal kirikligi ve muz kabugu ! Napayim bende kasiklari aldim elime sakuda sukada oynuyorum..(icimden dedim:))

Mac gunlerinin dayanilmaz izdirabi....

Bloglar arasi gezmeye cikmak herhangi birinine misafirlige gidip soyle uc bes kelam yazip cikmak oradan alisverise ugramak bir kac ese dosta mail atmak gibi...Bu da benim eglencem oldu. Yazi yazmayi pek becerdigim soylenemez ama Ebruca birseyler yazmak ,geyik yapmak hosuma gidiyor.Bugun benim dizi de kaynadi gitti Tek seyrettigim diziydi oysa ki , neyse internetten 9 gibi izlemeye baslayabiliyorum. Oleyyyy iyi ki varsin ....

Bu arada gurultular tavan yapti, devre arasi olsada aksam yemegine baslasak diyorum Heyyy duyuyormusun Shrek...Menu de super yani kiymali pirasa ve etli lahana ve yaprak sarma...ikisi birbirine ne alaka ...ama pirasa tavsan icin favorisi, gerci onada guven olmaz bugun sever yarin nefret edebilir, ,tipik ikizler....

Son iki dakika en kactim...Bize afiyet olsun....

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Size afiyet olsun. Dün maç sonrası kocan kocamı aramış nisbet yapmak için. Ama sanırım hayal kırıklığına uğramıştır bizim konserde olduğumuzu, ve maçı bile izlemediğimizi öğrenince... Gerçi kocamın iddiasına göre biz konsere gitmeyip maçı seyretseymişiz FB kazanırmış ya, hadi neyse... :)

ikisatirdokturmelik dedi ki...

sen ne diyorsun yikildi, nasil izlemez bu maci dedi..havasida yarim kaldi tabiiii..dile kolay 1000 kusur senedir fb yenemiyormusuz..