3 Haziran 2013 Pazartesi

GEZİ PARKI ve KIRIK DiZ KAPAGI



Ey benim güzel yurdumun, vıcdansız polisi ;

Tamam ıyı hoş ! Emir aldın , sana kalabalığı dagıt dendı, güç kullan , insanları cobla, suratının orta yerıne bas biber gazını dediler. Sen de emir dedin yaptın öyle mi? Valla bravo ! Çok güçlüsün! Valla bravo!
 Yazıklar olsun sana!! hiç vicdanın yok mu ? karşındaki bir can.... Bu nasıl acımasızlık... Neye vuruyorsun? Nasıl bır öfke  ? Nasıl bır hırs bu !!!!!!!!!

Her türlü özgürlüğümüz elimizden alınıyor, uyan eyyyyy millet!! kafamıza kırsalar, dizimizi kırsalar , vazgeçmek yok , yola devam!  ..

 Dün sevgili Zeynep ve eşi Elbruz yani canlarımız (halamız, eniştemiz) Gezı Parkı gösterilerinde , acımasızca polisimiz (canımızı emanet ettığimiz kolluk güçlerimiz) tarafından hunharca dövüldüler.
Sonuç kırık bir diz kapağı, bir ay rapor ve alçı...

Onlar ve diğer kardeşlerimize cok geçmiş olsun. Biz gurbetteki kardeşleride yanlarındayız ve tam destekteyız.

Özgür bir Türkiye için..

Sevgiler...

4 yorum:

ikisatirdokturmelik dedi ki...

Adini yaz, medeni ol once, olaya baktigin pencereyi degistir.
Kolluk mensubu bir babanin kiziyim, benden daha cok kimse anlayamaz. O polislerin o derece siddet ve ofkesinin sebebi kim ve ne? Dizi kirilan bu devletin ogretmeni ve mimari.. Ayrima, boluculuge, o bu su demeye gerek yok...
Herkes esit ve ozgur olmali..
Ama ben bunlari sana bosuna yazdim...
Hadi sana selametle.....

chapuller dedi ki...

Adsız sana bikac lafım olacak. senin taşkınlık yapanlara vuruyor dediğin polis biz evimize giderken, eylemin olduğu yerde bile diilken copladi bizi. ışte o kadar yanlı haberler dinliosunuzki gerçeklerden okadar uzaksinizki..gurbette olmak illa mekanın uzakligiyla diil yurekle beyinle oluyor. bu durumda asıl sen gurbettesin haberin yok adsız kardesim!!! Gerçeklere bakmak çok acı biraz grcekleri gör bak ozaman savundugun kişilerin acımasız birer canavar olduğunu görürsün.hepsinden bahsetmiyorum elbet ama bir izle ve sayısına sen karar ver!! Zeynep

Özgür Tatlar dedi ki...

Canım içimiz parcalandi bu olanlara.nasıl bir hırs nasıl bir kındır .insanlarımızı ayrıstıranlar,bolenler ,siz biz yapanlar ,gözlerini bir gün açarmi?hiç sanmıyorum.herşeyi daha da tırmandırıyorlar maalesef.

ikisatirdokturmelik dedi ki...

Her ıkı yorumada yurekten katılıyorum,
Yüreklerimiz sağolsun!!!