30 Ekim 2011 Pazar

ASKIMIZA RUSVET GIRDI :)

Ayriliklar hep huzunludur gideninde kalaninda yureginiz ciz ettigi, burunun direginin sizladigi, gozlerine aninda fossst diye dolu veren yaslar....Ama bizim ayriligimiz  da sadece kalan icin bu duygular soz konusuydu giden coktan yanindakine donmus gidecekleri yerin heyecanini yasamakta sende onu takip ediyorsun  bana baksin  gelip sarilsin opsun istiyorsun.... gozlerindeki yasi gostermeden kalbini acmis bekliyorsun, dileniyorsun birazcik ilgi icin, ama nerede......sonra otobusun kalkis zamani yaklasiyor son vedalar,... yaklasiyorum yanina opup sarilmak icin son nasihatlari yapmak icin giden arkasina bile donmuyor yalandan bir el sallama....

Evet sizinde tahmin ettiginiz gibi bu veda tavsanimla ilgiliyde kendileri ilk defa milli olup sinif arkadaslariyla kampa gitt.i 4 gece 5 gunduz kalacaklar cok mutlu..... gunler aylar oncesinden bunun planlarini konusmalarini yapiyordu.



Giderken pesinde sarilip sarilip opmek istiyorum... tabi ki erkeklik raconuna ters toplum icinde annen ile sarilmak  birde opusmek olacak is degil. Ne zaman buyudu ? ne cabuk gecti yillar. Simdi diyorum ki keske kucukken daha cok opseydim. Bazen opuyorum ve tadini alamiyorum daha daha opmek istiyorum.. nerdeeeee!!!!!(sadece gece uyurken yada karsilginda birsey alacak verecekse opuyor  yani sevgimize rusvet girdi. sanirim daha sonra birde kizlar girer. )


Sen ne kadarda buyusen nekadarda racon kessen hic farketmez yinede hep benim icin TAVSANIM olacaksin.

Mutlu kal..

2 yorum:

bırtutamkekik dedi ki...

merhabalarr:)
satırlarınızda öyle hoş bir tını var ki,kapılmamak elde değil bu sayfanın büyüsüne:)
emeğinize sağlık..
izliyorum sayfanızı müsadenizle.
bende beklerim sizi,arzu ederseniz elbette..
kucak dolusu sevgilerimle...
:)

ikisatirdokturmelik dedi ki...

musade sizin ne demek, elbette gelirim her zaman... sevgiler...